24. junija ob 15:00 bomo zelenico Športnega centra Fontane bodo tudi letos napolnili nasmejani obrazi, vonj po roštilju in plesna elektronska glasba! Znova se bo namreč zgodil ODDIH NA SONCU, open air dogodek, ki skrbi, da nas kvalitetna elektronika druži med športnimi igrami in uživanjem na soncu, zvečer pa pod zvezdnatim nebom pojačamo glasnost in ji pustimo, da nas prevzame v vsej svoji moči.

Tudi tokrat bodo na svoj račun prišli vsi, ki cenijo okus dobrega češkega piva, radi pojejo kak čevap, se zabavajo med športnimi igrami in poslušajo dobre house ritme, ter za tiste, ki vse to samo radi z nasmeškom opazujejo.

Zvečer pa prestavimo v višjo prestavo, pojačamo glasnost in hitrost, mešalno mizo pa zavzamejo didžeji, ki se v trših elektronskih zgodbah dokazujejo na domačih in mednarodnih prizoriščih. Slovenska selekcija glasbosukov, ki segajo od house-a, preko tech-hause-a do techna je tokrat združila moči v prizadevanju, da olajšajo stisko tistim manj srečnim in skozi zabavo ob plesni elektronski glasbi, kvalitetnem ozvočenju in laserskih žarkih pod zvezdam skupaj naredimo nekaj plemenitega!

Letošnji prispevek, ki znaša 2 EUR, bo v celoti namenjen humanitarnemu društvu UP-ornik, ki pomaga tistim v stiski.

Dodaj odgovor