marprom-logo

 

Marprom izročil donacijo UP-orniku in Ilki Štuhec, a je slednja tudi svojo donacijo prepustila humanitarnemu društvu.

Javno podjetje Marprom, ki se ponaša s certifikatom Družini prijazno podjetje, je na krajši slovesnosti pod Pohorjem izročilo donaciji humanitarnemu društvu UP-ornik in vrhunski mariborski smučarki Ilki Štuhec. Obema so podarili znesek v višini 1000 evrov, Ilka pa se je ob tem izkazala s srčno gesto in svojo donacijo prepustila društvu UP-ornik.

Tekmovalno smučanje je povezano z visokimi stroški in pogosto se moramo tudi vrhunski športniki spopadati s pomanjkanjem denarja. Podobno, kot se mi borimo za boljše razmere, pa se morajo nekateri ljudje boriti za sredstva, ki jim omogočajo preživetje. Zato sem donacijo z veseljem odstopila dobrodelnemu društvu.
Ilka Štuhec

 

Ilka Štuhec, Boris Krabonja in direktor Marproma Bernard Majhenič

 

UP-ornik navdušen

Ob tem se je mariborska smučarka zahvalila Marpromu, s katerim ima sklenjeno sponzorsko pogodbo, in obljubila, da bo tudi sama še naprej pomagala pri promociji nove blagovne znamke Visit Pohorje. Nad donacijo so bili navdušeni tudi predstavniki humanitarnega društva UP-ornik, ki zbira finančna sredstva, s katerimi poskuša ljudem povrniti upanje in pozitiven pogled na prihodnost.

»Veseli nas, da se je uspešno mariborsko podjetje odločilo za pomoč našemu društvu oziroma tistim, ki so socialno najbolj ogroženi. S tem podjetje na nek način vrača okolju, v katerem deluje. Zahvaljujemo se tudi Ilki Štuhec, ki je s svojim dejanjem pokazala veliko srčnost in razumevanje za ljudi v stiski. Želimo ji še veliko uspehov v njeni tekmovalni karieri.«
Boris Krabonja

 

Donacija v prave roke

V Marpromu pa so ob tem še obljubili, da si bodo v letu 2017 še naprej prizadevali delovati kot družbeno odgovorno podjetje. »Zavedamo se, da v našem mestu obstajajo številni problemi, zato želimo v okviru zmožnosti pomagati tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. Verjamemo, da je donacija humanitarnemu društvu UP-ornik pristala v pravih rokah,« je poudaril direktor Marproma Bernard Majhenič.

 
 
Vir: Mariborinfo.com

Dodaj odgovor