Tricky se predstavi, spoznaj ga!

Skrivnostna ikona z imenom Tricky se povzpenja na sceno. 9.6. planira svoj prvi event. Na oder mariborskega Gustafa je zbral 5 top slovenskih reperjev iz Maribora in obale.

Lirikalni čarovnik TOMET je pred časom posejal semena svojega razmišljanja ter jih čez čas skrbno zalival in izpostavljal Soncu.

Pod budnim očesom Tricky-ja ter začimbami glasbenega izvora, so semena pognala kalčke in prišlo je do Vzklitja.

Vzklitje je, posledično, naslov Tometove nove plate, ki jo bo, kot sladico eventa, predstavil množici. Predhodno bodo za 4 hodni rap menu poskrbeli Emkej, Utrip, Drill in Burke.

Po releasu sledi party, na katerem odsvetujemo vstop Supermanu, saj bo za atmosfero skrbel Kryptønite. Vrhunec soničnega in vizualnega smoothie-ja energičnih žanrov vas bo po koncu pustil žejne novega Tricky eventa.

Ker se Tricky zaveda, da družba propade, če si ljudje med sabo ne pomagamo, je poskrbel, da bo dogodek v celoti dobrodelen. Povezal se je z dolgoletnim mariborskim dobrodelnikom Borisom Krabonjo, ki deluje v okviru društva UP-ornik. Finančni izkupiček bomo namenili družinam v stiski.

Na voljo bo tudi merch shop, kjer boste med prvimi v Sloveniji imeli možnost kupit Vzklitje in pokazat support lokalnim umetnikom.

Vstop na event bo možen ob predložitvi pavšalne vsote 5 eur, s katero pokrijete vstopnino za koncert in party.

Se vidimo tam.

Dodaj odgovor