»Strah me je bilo, da bo stvar visela v zraku … Sedaj stoji, stoji vsaj na eni nogi. Totalna zloba in pokvarjenec bi bil, če ne bi napisal, da so vsi prisotni pokazali resno zagnanost stvar držati nad vodo,« so bile prve besede, ki jih je ob novi zmagi takrat na svojem socialnem profilu zapisal Boris Krabonja.
Boris Krabonja

 

Kot smo že poročali, je Krabonja v uspeh rešitve socialne trgovine dvomil, vendar ga to ni odvrnilo od obiska občine, kjer jim je skupaj z direktorico Sotre Ivo Poropat, pojasnil težave, s katerimi se sooča socialna trgovina. Po pogovoru z mariborskim podžupanom Sašom Pelkom je bil Krabonja videti izjemno zadovoljen. »Proti pričakovanju je pogovor tekel v pravo smer. Veliko stvari je še pod vprašajem, na drugi strani pa smo veliko stvari uredili. Zagotovljeno nam je bilo, da bo imela Sotra brezlačne prostore in hkrati tudi subvencijo za ljudi, ki so v Sotri zaposleni,« je vidno zadovoljen hitel razlagati Krabonja.

Situacija je danes dokončno rešena, kar so potrdili tako na mariborski občini kot tudi Krabonja osebno na družbenem omrežju. »Nova lokacija trgovine je na Pobrežju. Lahko vam povem, da je nov prostor velik več kot 100 kvadratnih metrov in tako zelo primeren za novo trgovino,« zadovoljno razloži Krabonja.

 
 
Vir: Mariborinfo.com

Dodaj odgovor