Kot fotograf z začrtano vizijo in poslovno potjo ima v načrtu tudi pomagati neprofitnim organizacijam, ki se trudijo, da bi vsi ljudje imeli hrano na mizi in streho nad glavo. Vedno več ljudi v Sloveniji živi v nepredstavljivi revščini. Sam si želi pomagati kolikor je v njegvi moči zato skupaj z organizacijo UP-ornik, ki ima neverjetno energijo, moč in željo premagati revščino. Zato se je se odločil, saj je mesec december pravi čas za to, da prebrodimo skupaj krizo in hlad, ki nas bo kmalu iz ulic pregnal v tople domove.

Namen akcije je zbrati čim več sredstev skozi donacije in skozi prodajno dražbo, ki bo se odvijala skozi celoten mesec december.

Iz njegovega prodajnega programa bo izvzel fotografijo Maribora, ki je prav tako v omejeni količini in sicer 1. od 25. fotografij je bila v mesecu oktobru prav tako na razstavi v sosednji Italiji natančneje v mestu Mode v Milanu.

Fotografija je v črno beli tehniki in motiv starega mosta iz Maribora. Natisnjena je na bombažno blago in napeta na lesen okvir. Fotografija je ocenjena na cca. 1000 € zato upamo, da bomo zbrali še kakšen euro več.

Kupec, ki bo najvišje dražil izdelek bo tudi prejel certifikat s strani Jureta Kralja lastnika avtorske fotografije.

Embalažo za izdelek bo izdelal Zavod Dlan. Gospa Silvija Janežič se je zelo pozitivno odzvala na naš klic za pomoč pri izdelavi čudovite škatle v vinsko rdeči barvi. Zelo je pomembno, da bo najvišji dražitelj prejel kvalitetno »zavit« izdelek.

Dodaj odgovor