mikro-polo-logo
uporniklogo-m2
Mreža za družbeno odgovornost Slovenije je 23. novembra podelila drugo nagrado Družbeno odgovorne sinergije v kategoriji majhnih in srednjih podjetij za sodelovanje podjetja Mikro+Polo z Društvom UPornik, ki poteka pod sloganom: Ker nam je mar.

Nagrada je namenjena uspešnim partnerstvom med podjetji in neprofitnimi organizacijami, izpostavlja najboljše slovenske projekte s področja družbene odgovornosti in tako spodbuja izmenjavo najboljših praks.

  
»Mikro+Polo je partner, kakršnega si lahko vsako društvo želi. Leta 2016 nam je direktor Marko Podgornik Verdev ponudil doniranje hrane, pripravljene v kuhinji podjetja. Od takrat naše sodelovanje raste in se razvija, saj ima Marko nenehno nove zamisli, kako bi lahko zbrali še več sredstev za najšibkejše člane naše družbe.

Danes je eden od dveh častnih članov društva, največji in najbolj aktiven donator, daje nam streho nad glavo in možnost, da svoje delovanje načrtujemo - ker nam Mikro+Polo vedno, ko je potrebno, stoji ob strani in poskrbi, da lahko preprečimo deložacijo ali izvršbo.

Ob podpori Mikro+Polo je UPornik postal prepoznaven v celi Sloveniji, vsako leto lahko pomagamo več ljudem, zberemo več sredstev, naše aktivnosti pa so čedalje bolj kreativne.«Boris Krabonja

S to nagrado so dobro prakso sodelovanja prepoznali tudi strokovnjaki za družbeno odgovornost v Sloveniji.UPornik nima niti eura stalnih prilivov

Ker je UPornik v celoti odvisen od donacij, je vsaka dodatna prepoznavnost društva izjemno dobrodošla. Pred vrati je veseli december, mesec pričakovanja, obdarovanja, za nekatere pa najtežji mesec v letu. Da bo UPornik lahko še naprej uspešno izvajal svoje poslanstvo pomoči najbolj ranljivim skupinam, jih lahko podprete z zbiranjem bakrenčkov, SMS donacijo UPORNIK5 na telefonsko število 1919, ali nakupom majic, kapucnikov, kap, šalov na njihovi spletni strani ali na stojnici v Europarku v decembru.Za dodatne informacije: Mirjana Mladič, predstavnica za stike z javnostmi, pr@up-ornik.si.

Dodaj odgovor